Γράμμου 110, Βριλήσσια, 152 35
+30.210 60 95 333 κλείστε το ραντεβού σας
 

Μη επεμβατική (αναίμακτη) βλεφαροπλαστική (με PLEXR)

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική, όπως υποδεικνύει και ο όρος, αναφέρεται στην αναδόμηση των βλεφάρων, την εξαφάνιση της περίσσειας δέρματος, της χαλάρωσης και των ρυτίδων της περιοχής των ματιών, χωρίς τη χρήση νυστεριού ή λέιζερ, επομένως και χωρίς αιμορραγίες.

Η χαλάρωση των βλεφάρων και η περίσσεια δέρματος που δημιουργείται στο σημείο σε συνδυασμό με τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, έχουν ως αποτέλεσμα το βλέμμα να φαίνεται «κουρασμένο», «γερασμένο», «άτονο». Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική, που είναι ευρέως διαδεδομένη στο εξωτερικό, στοχεύει στην εξάλειψη των συμπτωμάτων αυτών, χωρίς την ανάγκη χειρουργείου, νυστεριού, ραμμάτων, αιμορραγιών και ουλών. Και το σημαντικότερο είναι ότι αποφεύγονται όλες οι επιπλοκές και οι παρενέργειες της χειρουργικής επέμβασης ή του λέιζερ.

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική είναι απολύτως ασφαλής για τον ασθενή και έχει μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς τομές ή ουλές. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται με τη χρήση της συσκευής PLEXR. Το PLEXR δημιουργεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο, σαν κεραυνό, αυξάνοντας τοπικά τη θερμοκρασία των ιστών. Έτσι προκαλείται ιονισμός αερίων με δημιουργία πλάσματος και τελικά εξάχνωση των επιφανειακών κερατινοκυττάρων στην περιοχή της χαλάρωσης. Με τον τρόπο αυτό εξατμίζεται η περίσσεια των δερματικών ιστών χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και χωρίς να νεκρώνονται οι γειτονικοί ιστοί. Συνήθως απαιτούνται από μία έως τρεις συνεδρίες των δεκαπέντε λεπτών περίπου και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και σταθερό. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του κανονικά από την επόμενη ημέρα.

Το PLEXR χρησιμοποιείται με επιτυχία και σε άλλες εφαρμογές όπως στην εξάλειψη ρυτίδων στο μεσόφρυο, γύρω από το στόμα (ρυτίδες καπνιστού) κτλ, στην αναίμακτη αφαίρεση θηλωμάτων, σπίλων, υπερκερατώσεων και δυσχρωμιών του δέρματος. Ακόμα χρησιμοποιείται στην αφαίρεση ξανθελασμάτων χωρίς χειρουργείο και στην αφαίρεση τατουάζ. Το PLEXR αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο καινούριο υπάρχει στο χώρο της μη επεμβατικής αισθητικής ιατρικής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και χρησιμοποιείται από ειδικά εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους ιατρούς.

Για να μάθετε παραπάνω, επικοινωνήστε στο 210 60 95 333.